::Associates

Organisatie-adviesbureau Op de Coul werkt samen met een aantal ervaren organisatie adviseurs die ook op andere terreinen hun sporen hebben verdiend. Hiermee wordt bereikt dat een breed ervaringsprofiel kan worden aangeboden.

Wij werken samen op basis van vertrouwen in elkaar en in elkaars professionaliteit.

Vanuit het vertrouwen in elkaar vinden wij het leuk als u contact met één van de associates opneemt indien deze een passend profiel heeft voor de door u gezochte deskundige.

Een voorbeeld van een associate:

Hans Neuteboom

Hans Neuteboom volgde na de middelbare school een veelvoud van opleidingen op gebied van Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Administratieve Organisatie en Interne Controle, AMBI, Kwaliteit Management, Business Process Re-Engineering, Management, en een diversiteit aan ICT Opleidingen welke hem tot Academisch denk en werkniveau brachten.

Hans heeft bijna 35 jaar bij IBM gewerkt en heeft daar naast een professionele carrière een uitgebreide management carrière gekend, waarbij hij 1e tot 3e lijn management posities beklede, en medeverantwoordelijk was voor Nederlandse, Benelux en Europese Consolidaties van Rekencentra en Internationale Services. Ook was hij gedurende 4 jaar als Project Executive verantwoordelijk voor een aantal Outsourcing Contracten.

Via IBM kwam hij als eerst als Interim Manager en later (na pensionering bij IBM) in vaste dienst bij ABNAMRO Bank waar hij als Senior Vice President o.m. verantwoordelijk was voor het managen van de Rekencentra en later voor Sourcing en Contract Management en a.g.v. mede heeft bijgedragen aan de Outsourcing en Offshoring van alle ICT van de ABNAMRO Bank.

Inmiddels ook gepensioneerd bij ABNAMRO heeft Hans het werken nog niet kunnen laten en heeft hij een aantal interim opdrachten vervuld.

Hans is een verander manager in goede en slechte tijden, stelt mensen centraal maar hecht wel aan heldere afspraken en goede processen.

Hans is getrouwd, heeft volwassen kinderen en een kleinkind en woont deels in Spanje en deels in Nederland. Internationale contacten acht hij waardevol en verder golft en fotografeert hij een beetje.

Hans Neuteboom kunt u bereiken:

op GSM nummer: 06 5364 5146
via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Andere associates:

  • Een Financial manager / financial controller
  • Een ICT interim manager, gespecialiseerd in implementatie en verander management
  • Een ICT interim project manager, gespecialiseerd in ICT-projecten
  • Een bureau voor Executive search
  • Een adviseur voor algemeen organisatie-advies en strategie
  • Een Personal Coach

Als u voor één van deze expertisegebieden een ervaren consultant zoekt, breng ik u met één van hen in contact.